Dobrý den, omluvte prosím nedostatky eshopu. Intenzivně pracuji na dokončení. Martin

ACANA PACIFIC PILCHARD

Neohodnoceno
 
 

Kompletní krmivo s jediným zdrojem živočišného proteinu.ACANA PACIFIC PILCHARD obsahuje 50% pacifických sardinek, 50% ovoce, zeleniny a bylin a je perfektní volbou pro alergické a citlivé psy. Díky mrazem sušeným ingrediencím uspokojí i vybíravé jedlíky.

Dostupnost Zvolte variantu Do 24 hodin Do 24 hodin Do 24 hodin Do 24 hodin
Varianta
Můžeme doručit do
22.8.2018 22.8.2018 22.8.2018 22.8.2018
535 Kč 1 297 Kč 117 Kč 2 087 Kč od 117 Kč    
Kategorie Acana
 

ACANA PACIFIC PILCHARD

Singles Formula / jedno-druhová receptura


KOMPLETNÍ KRMIVO PRO PSY VŠECH PLEMEN A VŠECH VĚKOVÝCH KATEGORIÍ

KRMIVO S JEDINÝM ZDROJEM ŽIVOCIŠNÉHO PROTEINU ACANA PACIFIC PILCHARD OBSAHUJE 50% VOLNĚ LOVENÝCH SARDINEK, KTERÉ JSOU NÁM DODÁVANÉ ČERSTVÉ A CELÉ V PODÍLU CELÉ KOŘISTI. DÍKY VÝTAŽKU Z MRAZEM SUŠENÝCH JATER CHUTNÁ I VYBÍRAVÝM JEDLÍKŮM. ČERSTVÁ ZELENINA, DÝNĚ A MÁSLOVÉ DÝNĚ POSKYTUJÍ ROZPUSTNOU VLÁKNINU, COŽ PROSPÍVÁ PSŮM S CITLIVÝM ZAŽÍVÁNÍM.


SLOŽENÍ:

Čerstvá celá pacifická sardinka (25%), celá dehydrovaná sardinka (18%), celý zelený hrách, celá červená čočka, celá cizrna, olej ze sardinky (7%), čerstvá kapusta (1,5%), čerstvé listy špenátu (1,5%), čerstvé listy tuřínu (1%), za studena lisovaný slunečnicový olej, vláknina z čočky, celá zelená čočka, celý žlutý hrách, čerstvá celá máslová dýně, čerstvá celá dýně, sušená mořská řasa, mrazem sušená sardinka (0,1%), čerstvé celé brusinky, čerstvé celé borůvky, kořen čekanky, kurkuma, ostropestřec, kořen lopuchu, levandule, kořen ibišku, šípky.


DOPLŇKOVÉ LÁTKY (na kg):

Výživové doplňky: Vitamín E: 100IU, E6 (zinek): 100mg, E4 (měď): 10mg.
Zootechnické doplňky: mikroorganismy druhu Enterococcus faecium NCIMB10415: 600x10^6 CFU.


ANALYTICKÉ SLOŽKY:

Hrubý protein 31 %
Obsah tuku 15 %
Hrubý popel 7,5 %
Hrubá vláknina 5 %
Vlhkost 12 %
Vápník 1,1 %
Fosfor 0,9 %
Omega-6 2,5 %
Omega-3 1,5 %
DHA / EPA 0,4 % / 0,3 %
Glukosamin 700 mg/kg
Chondroitin 900 mg/kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.